×

Mühendislik Fakültesi’nin 11.04.2017 tarihli 56276572-773-99 sayılı kararı doğrultusunda,

“2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz okuluna katılacak öğrencilerin yaz okulu öncesi ve sonrasında staj yapmak için uygun aralıklar içerisinde Ramazan Bayramı, Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı tatilleri yer almaktadır. Bu zaman aralıklarında staj yapmak isteyen öğrencilerin stajlarını elinde olmayan nedenlerle tamamlayacakları konusundaki sorunların Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesinin 4’üncü maddesi 1’inci fıkrası ğ bendi doğrultusunda, stajların öncesi veya sonrasında uygun zaman aralıklarında zorunlu olarak eksik kalan veya kalacağı değerlendirilen günlerin tamamlattırılması ile çözümlenmesi” gerektiği belirtilmiştir.

Yaz okuluna katılmak isteyen öğrencilerimizin staj tarihlerini belirlerken bu duruma dikkat etmeleri duyurulur.