×
  • Çankaya Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden zorunlu yaz staj dersi bulunanlar için 2020 Yaz döneminde uzaktan staj yapmalarına izin verilecektir.
  • Öğrencilerin, bölüm internet sitesinde anlatılan prosedürlere ek olarak, uzaktan staj yapılacak kurumundan alacakları, öğrenciyi staja uzaktan olacak şekilde kabul ettiğini belirten bir yazıyı, bölüm staj koordinatörlerine iletmesi gerekmektedir.
  • Uzaktan staj yapılacak kurumda, öğrenciye staj yaptığı süre boyunca uzaktan tamamlanabilecek türde bir iş yükünün baştan tanımlanması gerekmektedir.
  • Stajın uzaktan yapılması dışında staj yönergesinde belirtilen kurallar (staj değerlendirme formunu bir elektrik/elektronik mühendisinin imzalaması vb) hala geçerli olacaktır.